برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی و ایام مبارک دهه فجر

در آستانه 38مین بهار انقلاب شکوهمند اسلامی و به منظور گرامی داشت یاد و خاطره فخر آفرینان و با مشارکت دانشکده کشاورزی ، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی ، حوزه علمیه امام خمینی (ره)و حوزه علمیه فاطمیه (س)، جشن بزرگ دهه فجر در بردسیر برگزار شد.

در این جشن ابتدا امام جمعه بردسیر نیز با گرامی داشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت:رشد کمی و کیفی دانشگاه ها از برکات انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام دکتر میثم تارم با اعلام اینکه قبل از پیروزی انقلاب، بخش عظیمی از جوانان در شهرها و روستاها به دلیل کمبود امکانات از ادامه تحصیل محروم بودند افزود:خوشبختانه امروزه در سراسر کشور شاهد فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور هستیم و این مهم به برکت انقلاب اسلامی میسر شد.

امام جمعه بردسیر از توسعه علوم پزشکی به عنوان برگ زرین دیگری در کارنامه پر افتخار جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت : قبل از انقلاب صرفاً در تهران دانشکده پزشکی فعالیت داشت و حتی پزشکان خارجی در ایران طبابت می کردند ولی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و توسعه دانشگاه های علوم پزشکی ، شاهد این هستیم که بسیاری از بیماران سایر کشورهای جهان جهت معالجه به به ایران مسافرت می کنند.

تارم ، یکی از دلایل مخالفت دشمنان با نظام را پیشرفت های علمی کشور دانست  و گفت: پیشرفت های علمی و توانمندی های تخصصی جوانان، زمینه خود کفایی کشور را فراهم کرده است و به طوری  که الان جزو 10 کشور برتر جهان هستیم.

امام جمعه بردسیر از ایران به عنوان یکی از کشورهای برتر منطقه یاد کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران به استناد آیه شریفه وَأَعـِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ و بر اساس مبانی دینی و فتوای مراجع تقلید و نظر مقام معظم رهبری ، هیچ وقت از سلاح های هسته ای و کشتار جمعی استفاده نکرده و نخواهد کرد و توسعه صنایع دفاعی صرفاً جنبه بازدارندگی دارد.

این جشن با اجرای موسیقی های انقلابی و پخش نماهنگی از فعالیت ها و افتخارات دانشگاه های شهرستان و حوزه های علمیه ادامه یافت . و در بین حاضرین در جلسه به قید قرعه جوایزی اهداء شد .

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/11/17