بازدید سرزده فرماندار شهرستان بردسیر از مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر

در تاريخ 14/10/95 فرماندار محترم شهرستان بردسير به همراه معاونين و تني چند از مديران فرمانداري به صورت سرزده در مركز آموزش عالي بردسير حضور پيدا كردند كه مورد استقبال گرم مسئولين دانشكده قرار گرفتند.

ايشان پس از حضور در مركز آموزش عالي كشاورزي بردسير از گلخانه ،آزمايشگاههاي تحقيقاتي ،سلف سرويس دانشجويي و ساير قسمت­هاي دانشكده بازديد داشتند كه توضيحات لازم توسط مسئولين واحد ها به ايشان ارائه شد.

پس از بازديد در نشستي صميمي با اعضاءهيات علمي و مسئولين مركز شركت كرده و پاي صحبت و درد و دل­هاي مسئولين دانشكده نشستند.

در اين جلسه ابتدا آقاي دكتر ­نقي­ زاده سرپرست مركز آموزش عالي ضمن خير مقدم به جناب مهندس نجف ­پور و همكارانشان اين حضور را به فال نيك گرفته و ابراز اميدواري كردند كه انشاالله اين حضور زمينه­ اي براي رفع مشكلات مركز را فراهم نمايد. وي ابتدا گزارشي از روند تاسيس مركز آموزش عالي و هم­چنين آماري از تعداد دانشجويان و فارغ­ التحصيلان و اعضاء هيات علمي مركز ارائه كردند. وي گفت خوشبختانه جو همدلي بسيار خوبي بين مسئولين شهرستان مي­ باشد و این خود یکی از نقاط قوت این شهرستان می باشد. وي سپس اشاره اي به پيگيري نماينده محترم مردم شهرستان در مجلس شوراي اسلامي در خصوص حمايت­هاي كه از  بودجه­ تجهيزاتي دانشكده داشتند نمود  و خاطر نشان كردند كه حمايت هاي بي دريغ ايشان  باعث شده كه اعتبار تعميرات و تجهيزات اين مركز در سال گذشته رشدي بسيار خوبي داشته باشد. و همين امر باعث شده كه اين مركز ازنظر تجهيزات آزمايشگاه­هي از وضعيت بسيار مطلوبي برخوردار باشد.

وي هم­چنين گفت مسئولين شهرستان در زمان تاسيس اين مركز قول­ هايي برای واگذاری زمین جهت ساخت دانشکده دادند كه متاسفانه علي ­رغم پيگيري­ هايي كه فرماندارمحترم و نماينده محترم مردم شهرستان های سیرجان و بردسیر و مسئولين دانشكده جهت دریافت زمین شده است اين امر محقق نشده و در حال حاضر پرونده ­هاي زمين اين مركز به دليل نداشتن رديف اعتبار عمراني مصوب برای مرکز در اداره راه ،مسكن و شهر­سازي و كميسيون ماده 69 راكد مانده اند. وي  گفت البته جاي تشكر و قدرداني از  نماينده فهيم و مردمي شهرستان سيرجان و بردسير و فرماندار محترم شهرستان دارد كه پيگير موضوع هستند و حتي در اين خصوص اخيرا جناب اقاي حسن پور  به همراه اقای مهندس نجف پوربا مقام عالي وزارت رايزني­ هايي را در جهت ايجاد رديف عمراني براي مركز داشته­ اند. وي  هم­چنين به استيجاري بودن ساختمان مركز و  كمبود فضاي فيزيكي آن در حال حاضر اشاره داشتند و خواستار كمك فرمانداري در اين زمينه شدند.

پس از صحبت­هاي رياست مركز آموزش بردسير آقاي مهندس نجف­ پور فرماندار محترم شهرستان بردسير كه خود نيز فارغ­ التحصيل رشته كشاورزي دانشگاه شهيد باهنر مي­ باشند ضمن ابراز خرسندی از حضورشان در بين دانشگاهيان بيان داشتند كه تمامي سعي و تلاش خود را جهت رفع مشكلات اين مركز خواهند داشت و براي برطرف كردن مشكلات فضاي فيزيكي اين مركز نیز فرمودند بزودی مكاني را براي تجهيزات آزمايشگاهي فراهم می نمايند. وي هم­چنين گفت آمادگي دارد تا زمين مناسبي را در لاله­ زار جهت اجراي تحقيقات پژوهشي در زمينه گل­ محمدي و زعفران در اختيار اين مركز قرار دهد.

در پايان اعضاي هيات علمي مركز آمادگي خود را جهت بر طرف کردن مشكلات كشاورزي منطقه در قالب طرح های پژوهشی اعلام كردند كه مورد استقبال فرماندار محترم شهرستان قرار گرفت و حتي قول دادند كه پيگيري لازم را جهت تامین اعتبار برای اجرای طرحهای پژوهشی برای رفع مشكلات كشاورزي منطقه از جمله كرم خراط و ... انجام دهد.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/10/16