برگزاری مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه روز دوشنبه 29آذر ماه95، به همت مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، با حضور رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری­ در دانشگاههای استان کرمان؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد صباحی، امام جمعه بردسیر؛ حجت الاسلام والمسلمین تارم، فرماندار بردسیر؛ مهندس نجف پور، مدیر امور پژوهشی دانشگاه شهید باهنر؛ دکتر قنبرپور، رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر؛
دکتر نقی زاده و تنی چند از مدیران،  استادان،  دانشجویان و طلاب برگزار شد.

مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی شروع شد، سپس انصاری مجری برنامه، اولین سخنران را دعوت کرد. حجت الاسلام والمسلمین تارم امام جمعه بردسیر با تبریک هفته وحدت، هفته پژوهش و خیر مقدم گویی به حضار، وحدت را یکی از اصول مهم اسلام و قرآن دانست و گفت وحدت یکی از اصول مسلم انقلاب اسلامی است و از تاکیدات امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و هست.

امام جمعه بردسیر گفت: در قرآن هم تاکید بر وحدت و نهی از تفرقه شده است و افزود: اگر وحدت در حوزه و دانشگاه باشد به جامعه هم منتقل می شود.

سپس حجت الاسلام والمسلمین محمد صباحی؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان با خوش آمدگویی به حضار و تشکر از دست اندرکاران،گفت: علم از نگاه دین مبین اسلام بسیار دارای منزلت بالایی است، 1400سال قبل، کلماتی در مورد علم گفته شده که آن کلمات منحصر بفرد است و پیامبر همواره تاکید بر سواد آموزی داشته است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان، به ذکر خاطراتی از امام راحل در مورد اهمیت علم پرداخت و مبتکر اصلی طرح وحدت حوزه و دانشگاه را امام خمینی ذکر کرد و عنوان کرد خاصیت انقلاب، وحدت حوزه و دانشگاه بوده است و منظور از وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت روحانی و دانشجو است و محصولات این دو محیط باید متحد باشند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صباحی گفت: امام معتقد بود دانشگاه سمبل و نماد دولت است و روحانیت را نماد مردم می دانست و معتقد بود باید دولت و مردم یکی باشند، برای اینکه پای اجنبی قطع شود باید ملت پشتیبان دولت باشد و سمبل ها متحد باشند، عامل تفرقه را علاوه بر عامل خارجی در درون خود جستجو کنیم و روحانی و دانشجو، اگر وظایف خود را انجام دهند به وحدت می رسیم.

در ادامه نماهنگی از شادروان افضلی پور؛ بنیانگذار دانشگاه در کرمان پخش شد و پس از آن مداح اهل بیت آقای نوذری به مدیحه سرایی در باب پیامبر اعظم پرداخت.

دکتر قنبر پور؛ مدیر امور پژوهشی دانشگاه شهید باهنر، با اشاره به هفته آخر آذر به عنوان هفته پژوهش، تأکید کرد بدون دانش متکی بر تکنولوژی، ما پیشرفتی نخواهیم داشت و همواره منویات مقام معظم رهبری به حوزه پژوهش توجه ویژه ای داشته اند و امسال را سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل دانسته اند که بر محور پژوهش استوار است.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه گفت: ما را از معدود کشورهای هستیم که از رشد بالایی  علمی برخورداریم ولی حق ثبت اختراع در کشور ما پایین است، باید شرکت های دانش بنیان گسترش پیدا کند و به سمتی سوق داده شوند تا مشکلات جامعه حل شود.

دکتر قنبرپور تصریح کرد: دانشگاه شهید باهنر از دانشگاههای فعال در کشور است و یکی از شعب آن مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر است.

در ادامه از رؤسای دانشگاهها و مدیران حوزه های علمیه شهرستان بردسیر توسط فرمانداری قدردانی بعمل آمد و پس از آن  از پژوهشگران برتر و دانشجویان و طلاب  تجلیل شد.

نفرات برتر انتخاب شده به شرح ذیل است:

پژوهشگر برتر

دکتر نقی زاده –روح الله مرادی