امـروز : جمعه 30 تیر 96
برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل با حضور مهندس دریجانی؛ مسئول گروه بسیج مهندسین عمران و معماری سپاه ثارالله، 24 آبان ماه در محل سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد اسلامی در شهرستان بردسیر برگزار شد.

این جلسه توسط مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی و حوزه های علمی شهرستان بردسیر با تلاوت کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

دکتر مهدی نقی زاده؛ سرپرست مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه، پیرامون اهمیت و ضرورت این کارگاه مطالبی را بیان داشت و به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت پدافند غیر عامل اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه جو همدلی بسیار خوبی در این مراکز آموزشی در شهرستان بردسیر می باشد و از همکاری بسیار خوبی که روسای محترم مراکز آموزشی شهرستان و حوزه های علمی در برگزاری این کارگاه داشته اند قدر دانی کرد.

ایشان سپس از رئیس و دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه که مقدمات برگزاری این جلسه را فراهم کرده اند نیز تشکر نمود.

دکتر نقی زاده گفت: دانستن اصول و مبانی پدافند غیر عامل بسیار مهم و ضروری است و بر همه ما لازم است که با اصول و مبانی پدافند غیر عامل آشنا باشیم تا در مقابل تهدیدات اجتماعی دشمنان کمترین خسارت را ببینیم.

سرپرست مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر خاطر نشان کرد: پدافند غیر عامل در تمام حوزه ها باید مورد توجه قرار گیرد ولی در محیط علمی با توجه به تهدیدات سایبری، اساتید و دانشجویان باید مراقبت بهتری را انجام دهند تا خدایی ناکرده با دشمنان در راه رسیدن به مقاصد شومشان همسو نشاند و این امر انجام نمی شود مگر با دقت نظر استادان و دانشجویان.

وی در پایان اشاره ای هم به فعالیت کمیته پدافند غیر عامل در دانشگاه داشت.

سپس مهندس دریجانی؛ مسئول گروه بسیج مهندسین عمران و معماری سپاه ثارالله، کارگاه آموزشی را آغاز نمود.

لازم به ذکر است که این کارگاه رضایت کارکنان و دانشجویان را نیز در بر داشته است.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/08/24