برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود 95

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر با حضور آقایان دکتر نظری معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر ابراهیمی مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ، آقای عرب پور مدیرکل امور دانشجویی ،آقای گلکار معاون آموزشی مرکز ، آقای  دکتر مرادی رئیس بخش تولیدات گیاهی و حجه السلام و المسلمین حاج آقا میرتاج الدینی ، و جمعی از اساتید ، کارمندان و دانشجویان برگزار شد. جلسه با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز شد و بعداز پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، رئیس مرکز ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه خصوصاً به آقایان  دکتر نظری معاون دانشجویی ، دکتر ابراهیمی مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومیو آقای عرب پور مدیر امور دانشجویی که قبول دعوت کرده و از کرمان تشریف آورده بودند گفت جا دارد از حمایت های ویژه ای که این بزرگواران نسبت به مرکز آموزش عالی دارند قدردانی نماییم . ایشان همچنین ضمن معرفی دانشگاه شهید باهنر کرمان ، گزارشی از وضعیت مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ارائه کردند وی همچنین ضمن تشویق دانشجویان به کار و تلاش بیشتر در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی، گفت از 72طرح مصوب در انجمن پژوهشگران جوان دانشگاه در سال گذشته ، 7طرح تصویب شده آن مربوط به دانشجویان این مرکز می باشد که باهمکاری اساتید ارائه شده است که این موضوع نشان دهنده جایگاه خوب این مرکز در حوزه پژوهشی است.

در ادامه حجه السلام حاج آقای میرتاج الدینی پیرامون نهضت عاشورا و تأثیر آن بر شور و شعف حسینی در بین دانشجویان به ایراد سخن پرداختند و همچنین گفت دانشگاه جایگاه مقدسی است که باید محل کسب علم و اخلاق باشد.

سپس آقای دکتر نظری معاون امور دانشجویی دانشگاه ، از بنیان گذاران دانشگاه در کرمان مرحوم افضلی پور و همسر گرامیشان بانو فاخره صبا به نیکی یاد کرد و افزود بیش از 15هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.وی گفت این دانشگاه بزرگ ترین دانشگاه جنوب شرق کشور و جزء 10 دانشگاه برتر کشور است.

وی تصریح کرد:تعداد اعضاء هیأت علمی فعال این دانشگاه بیش از 600نفر می باشد که بیش از 100نفر پروفسور و بیش از 150نفر دانشیار در این دانشگاه حضور دارند که نشان از جایگاه علمی بالا این دانشگاه است.

دکتر نظری خاطر نشان کرد که این مرکز جدای از دانشگاه شهید باهنر نیست و همچون دیگر مراکز آموزش عالی، از جمله مرکز آموزش عالی راور و بافت وابسته به این دانشگاه می باشند.

وی همچنین خاطر نشان کرد که حضور آقای دکتر ابراهیمی مدیر کل محترم حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه به نیابت از ریاست دانشگاه نشان از عزم جدی ریاست دانشگاه نسبت به حل مشکلات مراکز اقماری دانشگاه می باشد. آقای دکتر نظری همچنین اعلام کردند که ریاست دانشکده مرتباً پیگیر مسائل و مشکلات شما در دانشگاه می باشد و بر همین اساس در سال گذشته توافق شده که همه ی درخواست های وام دانشجویان این مرکز در خارج از نوبت رسیدگی شود.

در ادامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حاج آقای میرتاج الدینی اقامه شد.

و در پایان مسئولان برگزار کننده از مهمانان و دانشجویان پذیرایی به عمل آوردند.

پس از صرف نهار دانشجویان در یک فضای معنوی به زیارت امامزاده شاهزاده حسین (ع) جوپار مشرف شدند .لازم به ذکر است این امامزاده به فرزند امام موسی کاظم (علیه السلام) شهرت دارد و چنین مشهور است که او به همراه شاه چراغ وارد ایران شد و پس از درگیری در شیراز به کرمان مهاجرت نمود و از بیم جان خود در جوپار مخفی شد. و بر طبق قولی مدفون در این بقعه حسین بن حسین بن زید الشهید امام علی بن الحسین السجاد (علیه السلام) است. زیرا امام فخر رازی می نویسد که او در کرمان می زیسته و ملقب به قعدد بوده و دارای سه فرزند معقب است که اسامی آنان عبارتند از یحیی، محمد و زید(الشجره المبارکه: 142) از اینرو احتمال قوی داده می شود که او در جریان قیام محمد بن محمد بن زید شهید (علیه السلام) پسرعموی خود که در سال 199 هجری قمری صورت گرفته، از سوی او و ابن طباطبا امیر کرمان بوده باشد، یا اینکه جهت جذب نیرو به این منطقه مهاجرت کرده باشد. ( قیام ابن طباطبا: 120)

.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/07/25