مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 93

در آغاز این جلسه پس از متبرک شدن فضا به عطر قرآن و نواختن سرود جمهوری اسلامی ، دکتر نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ، ضمن خیر مقدم به دانشجویان و خانواده ایشان گفتما تلاش کردیم تا با برنامه های متنوع لحظه های بیادماندنی  را برای دانشجویان و خانواده هایشان فراهم نماییم.

دکتر نقی زاده سپس افزود:
 بد نیست بدانید دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید به همت شادروان مهندس علیرضا افضلی پور و بانو فاخره صبا بنا نهاده شده است و ما در حقیقت مدیون همت والای این بزرگواران می باشیم. مهندس علیرضا افضلی پور که تحصیل کرده انگلیس بوده پس از سال ها تلاش و زحمت و جمع کردن اندوخته ی مالی تصمیم می گیرد سرمایه و دارایی های خود را صرف ساختن دانشگاهی در یکی از شهرهای ایران کند، ایشان پس از مشورت با بانو فاخره صبا، همسر بزرگوارشان، کرمان را به دلیل سرشت و ذات پاک مردمانش و همچنین پوشش دادن استان های سیستان و بلوچستان، یزد و خراسان از نظر پذیرش دانشجو ، انتخاب می نمایند.

در نهایت به همت مهندس علیرضا افضلی پور و بانو فاخره صبا دانشگاه درکرمان بنیانگذاری می شود و هم اکنون دانشگاه شهید باهنر 14۰۰۰
 دانشجو دارد که باعث آن نیت خیر مهندس افضلی پور می باشد.

دکتر نقی زاده با تأکید بر شعار افضلی پور که همواره می گفت "باید امروز فردا دیر است" گفت ؛ اگر امروز کاری را که می توانیم انجام بدهیم که همان درس خواندن است غفلت کنیم و انجام ندهیم فردا دیر است پس از این فرصت جوانی باید خوب در جهت شکوفا شدن استعدادها استفاده کنید و قدردانش باشید.

وی با آرزوی موفقیت برای دانش آموختگان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر بیان کرد:
 امیدوارم روزها و سال هایی را که در این دانشگاه در کنار استادان خوب و با داشتن امکانات مناسب گذرانده اید همیشه به خاطر داشته باشید و امیدوارم که خوب از این فرصت ها استفاده کرده باشید . ایشان گفت آرزو دارم شما دانشجویان کوشا و فعال را در مقاطع تحصیلی بالاتر و در حال گذراندن مدارج عالی بالاتر ببینم.

دکتر نقی زاده افزود: نباید همیشه تحت تاثیر گفتار افرادی قرار گیریم که نا امیدی را در بین قشر جوان نهادینه می کنند ایشان گفت یقیناً استادان آینده از بین شما دانشجویان انتخاب می شوند و هرکس با سوادتر  و از نظر آموزشی و پژوهشی برتر باشد جایگاه بهتری دارد پس باید با انگیزه و پر انرژی درس بخوانید.

در ادامه کلیپی از زندگی زنده یاد مهندس علیرضا افضلی پور و مراحل ساخت و افتتاح دانشگاه شهید باهنرکرمان پخش شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت . پس از آن موسیقی زنده توسط یکی از دانشجویان خوش ذوق مرکزآموزش عالی بردسیر اجرا شد.

سپس مسابقه ای بین گروهی از دانشجویان و استادان برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی تعلق گرفت در ادامه ی برنامه ها تعدادی از دانشجویان با اجرای نمایش طنزی زیبا لبخند را بر روی لب حضار گره زدند و پس از آن ترین های اخلاق، هوش، ادب، شجاعت، نظم و.... در بین ورودی های
 ۹۳ بردسیر که طی یک نظر سنجی از میان دانشجویان برگزیده شده بودند اعلام شدند.

پس از آن، متن لوحی که توسط دانشجویان برای قدردانی دانشجویان به پاس زحمات استادان تهیه شده بود قرائت گردید و سپس مراسم طنز صندلی داغ با حضور یکی از استادان اجرا شد
.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و تندیس یادبود به فارغ التحصیلان مرکز آموزش عالی بردسیر ، دانشجویان سوگند یاد کردند که از علم خویش جز در راه مشروع و شرافتمندانه استفاده ننمایند و زندگی و پیشه خود را با قوانین عالی بشریت منطبق سازند و سوگند یاد کردند که افتخار و آبرویشان را بر منفعت شخصی ترجیح ندهند.

در پایان یکی از دانشجویان به نمایندگی از طرف سایر دانشجویان از مسئولین دانشکده و کارکنان به خاطر برگزاری جشن فارغ التحصیلی تشکر و قدردانی نمود.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/05/19