اردوی علمی و فرهنگی دانشجویان صنایع غذایی به مشهد مقدس

بسمه تعالی

در راستای اجرایی شدن سرفصل دروس طراحی کارخانه و تکنولوژی روغن مربوط به رشته صنایع غذایی، اردوی علمی فرهنگی جهت بازدید از کارخانجات آستان قدس رضوی و همچنین زیارت مرقد مطهر حضرت ثامن الحجج علی بن  موسی الرضا (ع)به مشهد مقدس در روز دوشنبه 17اسفندماه 1394برگزار شد . صبح روز سه شنبه مورخ 18اسفند پس از اسکان و زیارت حرم مطهر رضوی ، ازخطوط تولید کیک و کلوچه کارخانه نان قدس رضوی دیدن نمودند. کارخانه مذکور از پیشرفته ترین تکنولوژی های موجود در کشور در زمینه تولید کیک و کلوچه بهره مند بود و کارشناسان این شرک به نحوه  مطلوبی نکات مهم تولید را برای دانشجویان شرح دادند.که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

روز چهارشنبه مورخ 19 اسفند دانشجویان ابتدا از کارخانه کنسرو رضوی بازدید کردند. این کارخانه دارای خطوط پیشرفته تولید رب گوجه فرنگی، انواع کنسروجات و همین طور خط تولید آب معدنی و انواع نوشیدنی های میوه ای بود و کارشناسان این شرکت نیز به خوبی خطوط تولید کارخانه را برای دانشجویان تشریح نموده و به سوالات آنان پاسخ دادند.

در همین روز پس از بازدید از کارخانه کنسرو رضوی دانشجویان از آزمایشگاه و پایلوت گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد بازدید نمودند. در گروه علوم صنایع غذایی دانشگاه فردوسی یکی از کارشناسان این گروه دانشجویان را همراهی نمود و آزمایشگاه ها و همین طور خطوط تولید تحقیقاتی این گروه را به دانشجویان نشان داد. در هر آزمایشگاه و یا خط تولید نیز کارشناس مربوطه آن قسمت، اهداف کلی آزمایشگاه و پروژه های در حال انجام را برای دانشجویان شرح داد.

روز پنجشنبه مورخ 20اسفند دانشجویان از کارخانه گلاب زمانی دیدن نمودند. لازم به ذکر است که کارخانه مذکور نیز از پیشرفته ترین تکنولوژی های این صنعت برخوردار بود و عرقیجات و اسانس بیش از 110 نوع گیاه را تهیه می کرد. همچنین این کارخانه خطوط تولید سرکه ،آبلیمو، آب نارنج و آب غوره نیز داشت که کارشناسان محترم این شرکت تمامی خطوط تولید را به خوبی برای دانشجویان شرح دادند. پس از اتمام بازدید کارخانه گلاب زمانی دانشجویان مشهد مقدس را ترک نمودند و در روز جمعه مورخ 21 اسفندماه به بردسیر بازگشتند.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/01/25